Kinderskiles op de borstelbaan vana 3 t/m 5 jaar

Skiplezier ook voor de allerkleinsten

We hebben sinds een paar jaar een revolutionair nieuwe skimat op de vaste helling die de (kleine) kids nog sneller zelfstandig op eigen ski’s laat staan. De lessen duren 1 uur en zijn via ons reserveringssysteem te boeken.

3-5 jaar
Begeleiding door gecertificeerde trainers
Kidsski 026

Skiën OP DE BORSTELBAAN

Kinderen die op wintersportvakantie beleven eigenlijk een heel spannend avontuur. Dat laat veel indrukken achter en in sommige gevallen zijn er zoveel impressies dat het kan zijn dat de wintersportvakantie voor een kind uiteindelijk niet leuk is. Een goede voorbereiding is dan belangrijk.

Belangrijkste uitgangspunt voor ons is daarom dat uw kind veel plezier beleefd aan het skiën en de lessen bij onze instructeurs. Spelenderwijs laten we uw kind kennismaken met skiën zodat de eerste ervaringen in de sneeuw met het skiën geen verassingen met zich mee brengt en ze al gewend zijn.

Meer informatie aanvragen
Groepsfoto Leraren

Onze leraren

Alpine Sports stelt zich tot doel de kennis en vaardigheden van zijn leraren op hoog niveau te houden. Elk seizoen volgen zij daarom intensieve trainingen om het instructieniveau te verbeteren en de laatste trends te introduceren.

Allemaal hebben ze minimaal één, maar vaak meer diploma´s om ski-/snowboardles te geven zodat ze iedere sporter op zijn of haar niveau individueel kunnen coachen.

Ben Ben
Peter Peter
Ron Ron
Tess Tess
Mark Mark
Joyce Joyce
Metha Metha
John D John D
Kees Kees
Posterframe Web 7 Bridget

Team Alpine Sports

GEKWALIFICEERDE LERAREN MET ALLEMAAL DEZELFDE PASSIE: WINTERSPORT