Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Op naar de sneeuw!

Dat wil zeggen, komende herfstvakantie zullen wij met een bescheiden reisje; Alpine DownHill kidsteamleden, klanten, leraren en leraren in opleiding afreizen naar Kaprun voor eindelijk weer wat tijd op de échte pistes. Dit doen we mede in het kader van ons 25 jarig bestaan. Dus tijd voor wat feestjes!

We zullen dus tijdens de herfstvakantie gesloten zijn, op afstand zal de mail wel zo nu en dan beantwoord worden, maar het beste neem je vóór de vakantie nog contact op als je erna wilt beginnen met een cursus. Na de vakantie begint ons hoogseizoen ook meteen, dus ruimere openingstijden!

Er kan overigens ook weer op ons gestemd worden; we zijn in de race voor de 'Gouden Skischoen'.
Stemmen kan via: deze link   Dus stem ons naar de top!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen
Feest01

FEEST - FEEST - FEEST

In september 2020 bestonden we 25 jaar, midden in Corona-onzekerheden hadden we al wel wat ideeën over hoe te vieren, maar wilde dat pas rond Pasen 2021 doen; na het hoogseizoen. Dat liep allemaal heel erg anders en in de feeststemming was eigenlijk niemand.

Maar nu het er naar uit ziet dat we wel weer een normaal seizoen mogen gaan draaien willen we de viering ook niet meer uitstellen. Dus hebben we, vlak voor de wintertijd een groot feest op zaterdag 30 oktober

Entree is €10,- inclusief 3 consumptiemunten. Kaartverkoop bij Alpine. We zijn wel beperkt tot de 75% regel, dus maximaal 150 personen. Wees er snel bij, op = op!

Ski02

KERST KNALLER

Eigenlijk weet iedereen het natuurlijk wel; je kunt er de klok bijna op gelijk zetten... na de herfstvakantie hebben we de Kerst knaller. Hiermee knallen we ​op ski's of snowboard vol gas naar de Kerst toe.

6 lessen voor €165,00
in te plannen op doordeweekse dagen tot 19:00 uur
(we zin voorlopig op de dinsdag nog dicht)

Dit is dé kickstart voor het wintersportseizoen, of je nou met Kerst of pas in ​de voorjaarsvakantie naar de sneeuw gaat. Voorbereiden of gewoon genieten, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Neem contact op
Kersvakantiecursus Foto

KERSTVAKANTIE

Het lijkt nog heel erg ver weg; toch is de periode tussen herfst en Kerst een die altijd bijzonder snel voorbij gaat. November kent vaak nog wel een slow-start maar zodra de stoomboot in zicht is gaat het hard.

We merken dan ook al jaren dat veel mensen pas na de Sint 'wakker schrikken' en bedenken dat de Kerstvakantie om de hoek staat. Dus wacht nou niet tot 6 december, maar boek nu vast die lessen!

4 lessen voor €104,00
in te plannen op alle dagen in de Kerstvakantie
(we zijn gesloten op de feestdagen)