Laatste updates!

Geslaagden Niveau 2

Niveau 2 opleiding

Wij mogen trots mededelen dat alle cursisten van Alpine Sports zijn geslaagd voor de niveau 2 opleiding! Allen zijn nu officieel skibegeleiders. Zij zijn de afgelopen paar weken elke donderdag avond bijeen gekomen en hebben hier theorie lessen gevolgd, zelf lesgegeven en hun eigen vaardigheid verbeterd. Afgelopen zondag was dan officieel het examen en iedereen is geslaagd, op naar niveau 3!!

Lijkt het jou ook leuk om deze opleiding te doen, aankomend seizoen zullen wij weer een niveau 2 opleiding organiseren dus houdt de nieuwsbrief of onze sociale media in de gaten.

mailto:info@alpinesports.nl
Sociale Media

Social media

Wisten jullie dat wij ook actief zijn op social media? Wij posten hier over onze seizoenacties, evenementen en de standaard gezelligheid bij Alpine Sports. Willen jullie hiervan op de hoogte zijn? Volg ons dan via de onderstaande link!

Jullie mogen ons altijd taggen in de ski/snowboard filmpjes die jullie plaatsen, wij bekijken alles!

FacebookAlpine Sports

Instagram: alpinesports95

TikTok: alpine.sports

Ontwerp Zonder Titel (4)

Vaste team groeit!

Ieder jaar vinden er in ons team veranderingen plaats en dit jaar mogen wij twee nieuwe heren verwelkomen in ons vaste team. Volgend seizoen komen Luc en Darshan ons vaste team versterken.

Natuurlijk zijn de heren niet volkomen nieuw, Luc heeft net zijn ski opleiding  niveau 3 afgerond en heeft afgelopen seizoen al les gegeven. Darshan is momenteel met een skiopleiding bezig en is twee jaar geleden begonnen als stagiair om afgelopen seizoen overal in te springen waar nodig!  We heten ze van harte welkom!