Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Fijne vakantie allemaal!

Normaliter zou dat de boodschap zijn van deze nieuwsbrief, aan de vooravond van de voorjaarsvakantie. Helaas is de realiteit nu heel anders. Niemand is bezig met het waxen van ski's, wintersportkleding van zolder halen of de ski-box vast op de auto monteren. Gelukkig hebben we de afgelopen week wel in eigen land van diverse vormen van wintersport kunnen genieten!

Wanneer ons seizoen een herstart kan beleven is op dit moment nog onduidelijk, volgende week dinsdag krijgen we daar meer duidelijkheid over. Al verwachten we er eerlijk gezegd nog niet al te veel van. De lessen die stonden zijn nog steeds, in goed overleg, doorgeschoven naar latere data.
We zullen nog wat geduld moeten hebben...

Omdat we wel graag naar de toekomst kijken en iedereen wel toe is aan een feestje accepteren we nu dan ook vrijblijvende reserveringen voor feesten en partijen voor heel 2021!

Dus heb je een aanleiding voor een feest, of kun je die wel bedenken? Geef de datum waarop je dit zou willen dan door, als deze nog vrij is reserveren we 'm vrijblijvend voor je! Zodra er meer duidelijk wordt over wat er echt mogelijk is zullen we een passende offerte, in overleg natuurlijk, maken. En dan kan de reservering definitief worden. Maar de voorpret kan dan al een beetje beginnen!

Na de persconferentie van volgende week zullen we weer snel met een bericht komen.
Tot snel in Den Hoorn!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen