Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Het seizoen is weer begonnen!

Na een lange lange pauze zijn we eindelijk weer volop aan de slag! Skiën, snowboarden en kinderfeestjes; alsof we nooit dicht geweest zijn. En dat is heel erg fijn om te merken, dank allemaal!

Toch duurt het seizoen maar kort, na de start van de zomervakantie (16 juli) zijn we weer gesloten. Maar wees gerust, vanaf 30 augustus zijn we weer open. Wil je zeker zijn van je favoriete dag en tijd, maak dan alvast een voorboeking. Het makkelijkst gaat dat door een mail te sturen, we hebben je wensen dan gelijk zwart op wit. We zullen dan zoveel mogelijk naar wens inplannen en nemen contact op waar dit niet helemaal past.

Hieronder hebben we de komende acties voor je uitgelicht, veel plezier en tot snel in Den Hoorn!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen
Alpine3

ZOMERSKIËN

De komende periode hebben we nog redelijk wat ruimte op de baan voor een korte cursus. Lekker (winter-) sporten in je korte broek en genieten van een koud drankje in de zon na afloop.

Zomercursus! Dat zijn 6 lessen voor maar € 114,00!
Deze lessen zijn geldig tot 17 juli 2021

Eind augustus zijn we natuurlijk helemaal klaar met de zomer.
Dus dan kom je voor de:

Ont-zomercursus! Dat zijn 6 lessen voor maar € 147,00!
Deze cursus loopt vanaf 30 augustus tot en met 1 november.

Lessen zijn in te plannen op alle dagen en tijden volgens onze openingstijden.

P6230357

VACATURES

  • Ben je op zoek naar een leuke, sportieve, uitdaging. Een baan waarbij je geen moment stil hoeft te zitten en veel kan afwisselen tussen diverse taken? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een medewerker voor 40 uur voor onbepaalde tijd.
  • Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Hou je van relatief kleinschalig en ga je administratieve taken ook niet uit de weg? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een horecamedewerker voor meerdere avonden per week.
  • Ook voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar stagiaires vanuit MBO of HBO. We bieden een uitdagende, afwisselende stageplaats waarin je veel verschillende taken af kunt wisselen met je stageopdracht(en).
Neem contact op
Opleiding

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SKILERAAR OPLEIDING!

Vind jij skiën helemaal te gek en wil je die passie overbrengen aan anderen dan is dit de ideale kans om dat te realiseren. Je leert voor een groep te staan, hoe een les is opgebouwd, de methodiek en bovenal word je zelf ook weer een betere skiër omdat je beter gaat begrijpen hoe het allemaal werkt.

Ben je 16 jaar of ouder en vind je skiën en met mensen omgaan erg leuk, schrijf je dan nu in voor de opleiding skileraar niveau 2 en leg de basis voor je vervolgopleiding niveau 3.

Deze cursus start overigens al op 29 augustus!

 

Opleiding tot ski-instructeur