Alpine Sports Nieuwsbrief

De Kerst staat voor de deur!


Na een leuke week in Kaprun zijn we weer terug! En daarmee begint het hoogseizoen met nieuwe openingstijden. Ook is er een nieuwe actie die er aankomt en dat is de kerstvakantie cursus. Vanaf 24 december beginnen we ook met het sterk adviseren van het dragen van helmen tijdens de lessen. 

Meer informatie hierover vind je in deze nieuwsbrief.

Imageproxy Sneeuw

Hoogseizoen is begonnen! 

Na de trainingsweek in Kaprun waar iedereen een leuke tijd heeft gehad, begint het hoogseizoen. 

Dit betekent dat we 7 dagen in de week open zijn en dat er steeds minder plek overblijft in de planning, dus neem snel contact op om lessen in te boeken. 

De openingstijden zijn terug te vinden op de website

IMG 0364

Safety first!

Wij gaan vanaf zaterdag 24 december beginnen met het sterk adviseren van het dragen van helmen tijdens de ski en snowboard lessen. Vanaf volgend seizoen verplichten we een helm dragen tijdens de les of training.

Wij hebben helmen welke gebruikt kunnen worden, echter adviseren we i.v.m. hygiëne en beschikbare maten om een eigen helm mee te nemen.

 

Imageproxy Kerst

Kerstvakantie cursus

Afzonderlijk van de 1e kerstdag en 2 kerstdag zijn wij ook alle dagen  open in de kerstvakantie. Voor de kerstvakantie geldt er een actie en dat houdt in 4 lessen voor €112,-.   Deze is geldig van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Wees er snel bij om zodat wij jou voorkeursdagen en tijden kunnen vastleggen.
015-2566617 of mail naar info@alpinesports.nl