Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Yes! we mogen weer!

Na een, in verhouding tot de verplichte pauzes tijdens de lockdown, korte zomerstop zijn we inmiddels weer lekker bezig. De avonden zijn behoorlijk goed gevuld en ook overdag wordt al weer lekker geskied tijdens de uitlopers van de zomer. Hoe lekker en leuk is het dan ook om tijdens de nazomer lekker te skiën of snowboarden en daarna nog even van het zonnetje te genieten.

We hopen natuurlijk van harte dat dit seizoen wel zal gaan verlopen zoals de eerste 25 seizoenen uit ons bestaan. Omdat ons jubileum dankzij corona in het water is gevallen willen we dat dit jaar graag inhalen. Zo zullen we als het allemaal mag in de herfstvakantie met de skischool in Oostenrijk verblijven en plannen we een feest om de wintertijd in te luiden.

Hieronder hebben we de komende acties voor je uitgelicht, veel plezier en tot snel in Den Hoorn!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen
Alpine3

ONT-ZOMERSKIËN

Hoewel de zomer niet zo geweldig was qua weer kijken we toch halsreikend uit naar de wintertijd. Tot dat moment hebben we alvast een af-kick cursus. 
Weg met de zomer, op naar de winter:

Ont-Zomercursus! Dat zijn 6 lessen voor maar € 147,00!
Deze lessen zijn geldig in september en oktober 2021.

Lessen zijn in te plannen op alle dagen en tijden volgens onze openingstijden.

P6230357

VACATURES

  • Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Hou je van relatief kleinschalig en ga je administratieve taken ook niet uit de weg? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een horecamedewerker voor meerdere avonden per week.
  • Ook voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar stagiaires vanuit MBO of HBO. We bieden een uitdagende, afwisselende stageplaats waarin je veel verschillende taken af kunt wisselen met je stageopdracht(en).
Neem contact op
Opleiding

GA MEE IN DE HERFSTVAKANTIE

Zoals je in de inleiding al kon lezen willen we graag de komende herfstvakantie in de sneeuw doorbrengen en wel in Kaprun! Naast dat we daar met een behoorlijke groep leraren en personeel naar toe willen zal ook het camp van de Alpine DownHill kidsteams daar plaats vinden.


En als we dan toch met veel aanwezig zijn kunnen we het feest net zo goed compleet maken. We nodigen iedereen uit om gezellig mee te gaan. In verband met corona zal je de reis en verblijf wel zelf moeten regelen, maar wij zijn er voor de lessen en de gezelligheid eromheen. Dus ga mee!

Wintersportreizen