Een geslaagde maand!

Zomer in aantocht!

Iedereen is inmiddels weer terug uit Kaprun! In deze hele leuke week hebben klanten en leraren training gehad en zijn er ook geslaagden vanuit de opleiding. Wij mogen iedereen feliciteren met het behalen van zijn niveau 3! 

Alvast een reminder voor volgend seizoen, wij zijn momenteel al bezig met voorzichtig kijken naar de planning! Hoe geef je je voorkeur op? Stuur een mailtje naar info@alpinesports.nl, dan kunnen we ermee aan de slag.

Verder kunnen jullie hieronder een stukje lezen over de afgelopen Niveau 3 opleiding, de lopende niveau 2 opleiding, de SnowWorld trainingen en de Alpine feesten. Kortom lees gauw verder!

Niveau 3 Opleiding 2

Opleidingen

​Na een geslaagde week in de sneeuw mogen wij iedereen feliciteren die de opleiding Niveau 3 met succes heeft afgerond. We hebben een slagingspercentage van 100% met de jongste groep ooit!! 

Voordat je niveau 3 mag doen moet je eerst niveau 2 op zak hebben, gelukkig geven wij die opleiding ook. 09 Mei is onder leiding van Leon een niveau 2 opleiding gestart. We wensen iedereen veel succes maar vooral plezier! Lijkt het jou ook leuk om de niveau 2 opleiding te doen maar was je te laat met aanmelden of schikte deze data niet? Niet getreurd, in september een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

mailto:info@alpinesports.nl
Leraren

Zomercursus + SnowWorld

Laatste lessen van het seizoen, nu ook in SnowWorld te volgen. Om de warmte bij alpine af te wisselen met de koelte in Zoetermeer, bieden wij in juni 4 lessen aan. Deze vinden plaats op 6, 13, 20 en 27 juni van 20:00 tot 21:30 in SnowWorld Zoetermeer. 

De kosten hiervoor zijn €45,- per les inclusief training en toegang, exclusief materiaal. (Dit kan bij SnowWorld gehuurd worden). Wil jij je hiervoor aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@alpinesports.nl. Dit kan tot en met 24 mei. Op basis van die aanmeldingen vormen wij groepen naar niveau en krijgen jullie allen een bevestigingsmail.

Deze lessen zijn alleen in te plannen voor degene die in mei, juni en juli lessen hebben op de rollerbaan. Wil jij graag mee naar SnowWorld, maar heb je nog geen lessen ingepland na de meivakantie? Boek dan nu nog de zomercursus! 

Bruiloft Foto 2

Alpine Feest!

In April hadden wij het genoegen om niet 1 maar wel 2 bruiloften te mogen verzorgen. Veel geluk aan de bruidsparen! Maar natuurlijk kun je bij Alpine Sports ook andere feesten geven, zoals een jubileum, examenfeest, verjaardag, verenigingsuitje, bedrijfsfeest of familie bijeenkomst. Wij helpen graag met een offerte op maat! 

Daarnaast is het ook mogelijk om je kinderfeestje bij ons te vieren, met 4 leuke onderdelen en goede begeleiding heeft de jarige een top feestje en u geen zorgen over de kinderen.