Alpine Sports kinderfeestjes

Sleeën, tuben, trampoline springen, Tiroler spelletjes, skiën of snowboarden

Er is van alles mogelijk bij Alpine Sports, maar een geslaagd partijtje wordt het zeker. Met je vriendjes en vriendinnetjes lekker actief bezig zijn.

We bieden ook All-Inclusive feestjes, de kinderen worden ontvangen met feestcake, vervolgens gaan ze of 2 activiteiten (naar keuze, op basis van beschikbaarheid) of 4 activiteiten (in de Happy Kids Party) doen en we sluiten het geheel af met een kindermenu naar keuze.
https://www.alpinesports.nl/kinderfeestjes/menukaart-kinderfeestjes/

Informatie aanvragen!
Leuk om je verjaardag te vieren
Lekker actief bezig
Met je vriendjes en vriendinnetjes feesten
Goed bereikbaar vanaf A4 en openbaar vervoer lijn 33
Kids01

Happy Kids Party

Met een Happy Kids Party krijg je een ‘Best of’ van onze kinderfeestactiviteiten voorgeschoteld. Tijdens dit 2 uur durend feestje komen alle 4 onze activiteiten, elk een half uur, voorbij. Dus: sleeën, tuben, trampoline springen en Tiroler spelen. Op deze manier hoef je niet te kiezen, of kan je juist vast voorproeven voor een toekomstig feestje. Onze enthousiaste kinderfeestmedewerkers zorgen dat het echt een groot feest wordt!

Prijzen Kinderfeesten
Kids02

Tuben

Niet veel mensen weten wat tuben is. Bij Alpine Sports, nabij Rotterdam en Zoetermeer, laten we je graag kennismaken met tuben. Dit is eigenlijk glijden in de sneeuw in een grote, stevige rubberen band. In de meeste gevallen ga je naar het hoogste punt van een schans en glij je naar beneden, maar dat is bij ons niet het geval. Doordat wij gebruik maken van een schotelpiste kun je eindeloos naar beneden glijden.

Prijzen Kinderfeesten
Kids07

Tiroler spelen

Een uur lang de meest geweldig gekke spelletjes doen die zo uit Tirol zouden kunnen komen. De spellen zijn: Spijker-slaan, Lederhose-hangen, Pul-sjoelen, IJspegel-vangen, Mega-Jenga en de Tiroler Tafel spelen.

Prijzen Kinderfeesten
Kids04

Sleeën

Sleeën op de borstelbaan: op allerlei manieren naar beneden zoeven op onze veilige mini-tubes.

Prijzen Kinderfeesten
Kids03

Trampoline springen

Bij Alpine Sports beschikken we over twee reuze trampolines, waar kinderen een uur lang op mogen springen tijdens een kinderfeestje. Naast trampoline springen kunnen ze ook touwtje springen of trefballen tijdens het feestje.

Prijzen Kinderfeesten
Kids10

Ski- en snowboardfeestjes

Alpine Sports is hét skicentrum nabij den Hoorn, waar je skiles kunt volgen. Ook met je kinderfeestje kun je komen skiën, het maakt dan niet uit of jij of je vrienden dan al eerder geskied hebben. We leren jullie de beginselen van het skiën op een speelse manier en kunnen aan het einde van het feestje misschien zelfs wel een spelletje doen op ski's...

Prijzen Kinderfeesten