Breng jou passie over aan anderen!

Schrijf je nu in !

Tijdens de opleiding tot skileraar niveau 3 leer je lesgeven aan (licht)gevorderde wintersporters. Je leert hoe je groepen bijvoorbeeld begeleidt wanneer ze een week op vakantie zijn in de Alpen, maar voorafgaand aan een sneeuwweek in Oostenrijk, zul je vooral aan de slag gaan op de Nederlandse sneeuw-, borstel- of rolbaan. Daar bereiden veel Nederlandse skiërs zich immers voor op de wintersportvakantie. Lichtgevorderde wintersporters die in Nederland les nemen, willen in een korte tijd zo veel mogelijk leren. Het is dus belangrijk dat jij als leraar precies weet hoe je het beste leerresultaat kunt behalen.

De in Nederland opgedane kennis en ervaring kun je uiteindelijk in Oostenrijk in de praktijk brengen. Tijdens de sneeuwweek ga je veel skikilometers maken, maar vooral ook leren lesgeven in de bergen. Daar komt meer bij kijken dan je wellicht zou verwachten! Heb je er weleens aan gedacht hoe het kan zijn als het -15 graden Celsius is, de wind aantrekt en de wolken het zicht belemmeren, terwijl je een groep leerlingen bij je hebt? Goed, vlot en veilig organiseren is nog een hele kunst. Daarnaast leer je lessen opbouwen op basis van verschillende thema’s en krijg je informatie over sneeuw en lawinekunde. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om aan je eigen vaardigheid te werken, een skileraar moet wel het juiste voorbeeld kunnen geven.

Let op:
Je kan pas inschrijven als je de vooropleiding Niveau 2 hebt afgerond!

Op dit moment kan je niet meer inschrijven. Wil je toch inschrijven? Neem dan contact op 0152566617 en vraag naar Leon of Ron

Basis voor Niveau 4.1
Training in Nederland en Oostenrijk
Erkende opleiding NOC NSF
Verblijf in Pension Unteraigen Kaprun
Inclusief liftpas, toegang locaties, verblijf, cursusmateriaal, training
exclusief, lunch, materiaal, reiskosten
Imageproxy (1)