Is skiën of snowboarden jouw passie

kom dan ons team versterken

Ben je op zoek naar een leuke, sportieve, uitdaging. Een baan waarbij je geen moment stil hoeft te zitten en veel kan afwisselen tussen diverse taken? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een medewerker voor 24+ uur voor onbepaalde tijd.

Werken in een leuk team
Korting op de rolbaan
Erkend leerbedrijf
P6230357

Full time medewerker 40 uur & seizoensmedewerker 40 uur

Is skiën en/of snowboarden jouw passie maar wil je liever niet de hele winter ver van huis? Ben je flexibel ingesteld en ga je geen uitdaging uit de weg? Neem dan contact met ons op want wij zijn op zoek naar een Full time medewerker voor 40 uur.

Of heb je bijvoorbeeld een tussenjaar? En wil je in een leuke sfeervolle ontspannen omgeving werken dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wil jij bij ons komen werken? Stuur een berichtje
Voor Aanzicht Bar

HORECAMEDEWERKER

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Hou je van relatief kleinschalig en ga je administratieve taken ook niet uit de weg? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een horecamedewerker voor meerdere avonden per week.

Wil jij bij ons komen werken? Stuur een berichtje
Ski03

STAGIAIRE

Ook voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar stagiaires vanuit MBO of HBO. We bieden een uitdagende, afwisselende stageplaats waarin je veel verschillende taken af kunt wisselen met je stageopdracht(en).

Wil jij bij ons komen werken? Stuur een berichtje