Herfst trainingscamp Oktober

Kaprun/Kitzsteinhorn

Tijdens de herfstvakantie bieden wij trainingen aan van 18 t/m 21 oktober op de Kitzsteinhorn in Oostenrijk.

De Kitzsteinhorn is een gletschjer gebied vlakbij het dorp Kaprun en daar kan een groot deel van het jaar geskied en geboard worden. Je vind er veel wedstrijdteams en er worden veel opleidingen gegeven voor toekomende ski-instructeurs.

Daarom zijn er veel trainingsfaciliteiten in het gebied en kan er getraind worden op buckels, slalom, freeride en uiteraard algemene skitechnieken. Voor Alpine Sports en haar trainers is dit gebied onze “Heimat” ofwel het voelt als ons thuis skigebied en wij komen daar ook al meer dan 20 jaar.

Hoe gaat deze week er uit zien, wat moet je zelf regelen en wat doen wij.

De basis:
1: Je boekt zelf een accommodatie naar wens, regelt de liftpas en vervoer.
De trainingen worden gegeven van maandag t/m donderdag, dus je kan op zondag aankomen en de hele week blijven als je wilt. De laatste training is op donderdag. Blijf je langer dan kan je vrij skiën op de overige dagen dat je er bent.

2: De trainingen verzorgen wij van maandag t/m donderdag. Alle dagen: 9.00 uur verzamelen bij het “Alpincenter” boven op de berg.
We trainen tot 15.00 uur/15.30 uur afhankelijk van de condities ( lichamelijk en weer 😊)
De training sluiten we ook iedere dag weer af bij het “Alpincenter”
Kosten trainingen: € 240,--

Kinderen en volwassenen?
Iedereen is welkom bij de trainingen, kinderen en volwassenen. We proberen zo goed als mogelijk kindergroepen en volwassen groepen te formeren op basis van ervaring en niveau.

Kort samengevat:
Zelf regel je de reis ( accommodatie, liftpas, vervoer, eten) Er zijn meer dan genoeg accommodaties die je kan boeken. Wij regelen de trainingen

Direct inschrijven? klik op de groene of oranje button

Inschrijven
Eigen vervoer regelen
Zelf liftpas regelen
Eigen accomodatie regelen
Lessen verzorgd door Alpine Sports